Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult
O mancarica rapida si satioasa!
Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste cu putin ulei si apa, intr-o tigaie wok sau una mai inalta. Cand a devenit translucida se adauga carnea tocata, amestecandu-se continu ptr a nu se forma galuste de carne, ci sa ramana bucatele marunte. Apoi se adauga ciupercile, se asezoneaza de sare, piper, boia si mirodenii, lasandu-se la foc mic acoperit cca. 5 minute. Dupa acest interval se adauga se adauga orezul si 2 cani de apa, amestecate cu bulion, lasandu-se la fiert cca. 15 minute, la foc mediu.
Se serveste feirbinte alaturi de muraturi de sexzon, in cazul nostru ardei umpluti cu varza rosie. Pofta buna!
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult